äntligen helg igen!

Fredag och äntligen helg, även den näst sista helgen i Sverige för detta året för min del. WIHO! Skolan idag var ganska go, hade två lektioner och ett par timmars hål, men det var härligt. Fick även tillbaka mitt matteprov, var så nervös att jag hade ont i magen haha. Men fick iaf D vilket jag är JÄTTE nöjd med, har i stort sett bara fått E innan på matten så super nöjd!
När jag kom hem vid 3 så gick jag ut och red banner, blev en uterunda tillsammans med Lina. Kallt men mysigt! Och nu har jag Erik & mamma precis avslutat julbaket, bakat både pepparkakor & Lussekatter, muums! Även satt fram lite ljusstakar och sånt, får lite julkänsla trots att jag inte kommer fira julafton hemma. Men det kommer bli såå mysigt ändå!
Blir en lugn kväll i soffan med mitt hjärta, skönt efter en skolvecka!!
 
 

Gud vilken härlig dag!

Hejsan, hade i stort sett ingen skola idag. Ett prov som tog 20 minuter att göra och sen sluta jag, himla skönt! Älska inställda lektioner, hehe! Så redan nu är stallet klart och både tippen & banner ridna! Red ut tippen en runda, för att känna av ifall han kändes halt. Men han var bara väldigt pigg och tyckte livet ägde! Innan det red jag även banner en stund i paddocken, han fick ett ganska Lugnt pass idag! Han ska ju inte gå så hårt nu så blev mest uppmjukning, men han var så duktig så!

Nu sitter jag på bussen till stan, ska till Erik och sen ska vi och Jonte ner på stan och kolla runt lite! Och ikväll ska jag på kundkväll på wonder med Hanna, riktigt bra dag det här!
Har till och med sett några snöfligor, mysigt!!

Plugg och sen mys med mitt hjärta!

Hejsan, har haft en lugn dag i skolan. Har fått hoppa över en del av vissa lektioner för att prata om ekonomiprogrammet för 97:orna, riktigt chill! Kom hem från skolan för en stund sen, ska sätta mig och plugga lite engelska nu hade jag tänkt. kanske även lite svenska om jag orkar! Sen tar jag bussen till Erik och myser med han ikväll!!