Varbergs ridklubb 50 år


Hejsan alla!! 
Livet rullar på i vanlig takt och skolan tar upp mesta tiden. Vo har fått ta de lite lugnare i en vecka ungefär då han blivit vaccinerad, men nu ska han ridas som vanligt igen. Så imorgon blir de ett hårt pass i paddocken för att få bort mycket av överenergin som han samlat på sig, för på lördag så hoppar jag och några av Varbergs ridklubbs andra framgångsrika ryttare jubileumshoppet. Varberg ridklubb fyller 50 år och vi hoppryttare inleder jubileumet med en hopptävling! Jag hoppar en 130 klass, så håll tummarna för oss!! 

Annars rullar livet på, idag har jag pluggat och ridit ut en runda på Vo. Sen var jag & Erik hos farmor en stund och fick lite fika! Imorgon ska Vo ridas som jag nämnde innan och sen ska jag nog in till stan en stund med mamma också. Kvällen blir lugn då jag ska tävla på lördag och sen ska ett gäng kompisar dricka drinkar och umgås! Känns som en bra helg!! 
(null)

22 år

Har haft en så himla bra födelsedag! 
Fick reda på för ca en vecka sedan att jag var uppbokad mellan 12-18 men inte vad jag skulle göra eller vem jag skulle vara med. Så vid kvart över 12 idag kom mamma & Jennifer och hämta mig, trodde att båda skulle jobba så hade inte chansat på dem. Vi åkte bil en stund och tillslut stanna vi på Falkenbergs strandbad där vi hade en spadag, så himla mysigt!! 

Nu ikväll har vi haft kalas för släkten, ätit gott och bara myst. Fick finfina paket också! Så himla glad över Eriks då jag fick en pälsjacka, fuskpäls såklart, som jag kikat på ett tag, bäst är han!!! 
(null)

(null)


En riktigt bra tävlingshelg

Nu är alla tre klasser hoppade i Billdal och jag är väldigt nöjd över alla tre klasserna och framförallt över Vo. 
Igår fick vi två rivningar, den ena rullade av och andra rivningen så blev det för tajt i en kombinationen så han tog med sig frambomen med frambenen men inte någon grov rivning där heller. Men han kändes väldigt fin, kanske liite trött så han fick ta i lite på oxrarna men han klara ju dom så inga problem egentligen. Vi har aldrig hoppat tre så stora klasser under en helg innan så jag kan inte känna mig annat än nöjd över helgen.

Bästa rundan var nog i lördags då vi var felfria, sen kommer söndagens och sist fredagens. Fredagens är nog mest för min egna skull då det var jag som tabba mig, Vo hoppade egentligen sjukt bra. Men att få vara med i Billdal och tävla mot några av Sveriges bästa ryttare och ändå göra det helt okej känns ju väldigt kul. Det har vart tuffa banor varje dag och man har verkligen fått rida för det, precis som det ska vara! Men är SÅ nöjd, världens bästa Vo!!
 
Fredagens klass. Två rivningar och jag tar på mig dom helt, har dålig galopp in i linjen och det blir fel. Inga grova rivningar men rivningar.. Sen tycker jag han hoppar riktigt bra det sista! 
 
Lördagens klass. Här var vi felfria och jag hade en bra känsla runt hela banan!! 
 
Söndagens klass. Även här två rivningar! Första rivningen tyckte jag inte vi var värda.. Han kommer liite stort och får med sig den med frambenen så den rullar av. Andra blir det för tajt i kombinationen.. Men resten av rundan är han väldigt fin!