Fina fina Vosse

Sedan jag kikade in här sist har Vo haft en vilo-dag (ös-regna så skulle ridit men blev inget med det), sen blev det ett intervall pass i en backe vi har här i närheten. Och idag så blev det ett pass i paddocken med mycket lydnad och även idag inslag av hoppning. Hade studs, räcke med bom före & efter och sen några självstående. Han var riktigt duktig, och jag red faktiskt riktigt bra. *klapp på axeln*. Avslutade med en oxer på 125 och han flög över med ca 20 cm tillgodo typ som "Äntligen börjar det likna något", han blir lätt lite loj och fjantar bort dom lägre hindrena, fast det är dom som är så viktigt. Men det kändes som jag aldrig skulle landa men kunde lätt samla ihop han till hindret efter utan dragkamp, skönt! 
 
Nu i eftermiddag har jag & mamma slappat i soffan framför VC, tycker det är så tråkigt att Roffe inte kommer komma till världscupsfinalen. Vi har biljetter till måndagen (The grand finale) & ska nog köpa till fredagen också tror jag, har precis haft tentor när GHS är så kommer verkligen kunna ta och slappna av där, lovely! Nu väntar en lugn kväll i soffan hos Erik innan en fullspäckad vecka med tre skoldagar & två jobbdagar väntar, ska försöka klämma in lite plugg bland detta också...
 
 
 
 
 

Torsdag!

Hej! Dagen idag har vart fullspäckad, jobb 7-15.30 och sen direkt hem till hästarna. Vo gick ett pass i paddocken med lite inslag av hoppning, hoppade som Max typ 1m så var mer gympa-hoppning! Men eftersom de var första gången efter vinter-breaket så var de alldeles lagom, men han tyckte de var sååå kul. Lite väl kul ibland kanske, men sista lilla "rundan" så var han avslappnad och harmonisk hela vägen. Så om någon dag ska jag hoppa han igen lite högre så den värsta energin försvinner ur kroppen, så nu ska han igång och ridas som vanligt igen! 

Nu ligger jag i soffan och ska om en stund åka till Erik, han har träning ikväll. Så blir väl en lugn kväll i soffan med han! Inom väntar frisören, sen ska vi kika lite på stan & sen ridning. På kvällen sen ska vi ut och äta med Jonte & Felicia, så himla mysigt!! 

Har min nya mobil nu så har inga bilder, hehe. Så ni får leva med en lite tommare blogg ett tag när jag bloggar från mobilen! :*

Sista natten....

Hejsan på er, min helg har vart bra som förväntat och nu har en ny vecka påbörjats! Denna veckan är rätt så fullbokad, fram till helgen iaf. Idag var det skola, imon & på torsdag ska jag jobba 7-15.30 och även skola på onsdag! Sen väntar en lugn fredag då jag ska till frisören & sen ut och äta med Erik, Jonte & Felicia och sen inget mer bokat under helgen. Är väldigt skönt med sånna helger tycker jag, ta de lite som det kommer. 
 
Men nu väntar jag på att Erik ska komma hem från träningen, vi ska äta lite innan vi myser ner oss i soffan. Det är sista natten för oss i Jennifer & Antons lägenhet då dom kommer hem imorgon, skönt att få hem dom men tråkigt att inte få bo ensamma längre. Har vart så himla mysigt att alltid få komma hem till HAN och bara vara tillsammans. Men vi ska ju också flytta hemifrån någon gång i framtiden, så nu har man ju provat på det! Så ska ta och laga lite middag nu, kram på er!