Heelg!

Hejsan, fredag och jag har tagit helg efter endast 1 lektion. SKÖNT! Sista lektionen var inställd så hade en lektion på en timme idag, värt!!! Nu är jag i varje fall hemma, ska ut och ge hästarna lite middag och fixa stallet. Ska även ta och rida Tippen lite i paddocken hade jag tänkt. Ikväll blir det en lugn kväll med Erik.
 
Imon ska jag nämligen hjälpa min syster & hennes pojkvän att flytta och jobba lite och sen på kvällen ska jag på ladies night med lite vänner :)
På söndag kommer troligen nya hästen också, så det känns som det kommer bli en bra helg som inkluderar allt jag tycker om. Pojkvän, familj, vänner & hästar, PERFEKT!!
 
 

Lugn kväll!

Det kommer bara mer och mer snö och jag är så less på det... Efter skolan fixa jag hela stallet tillsammans med Annika, en inhyrning. Så alla hästar fick nya bäddar och gosigt i boxarna, sen fick de komma in från snöovädret! Tippen fick alltså stå idag, han är inget fan av att ridas när det snöar eller regnar. Känner att de inte ger något då ändå! 

Så ikväll har jag läst i min engelska bok och ätit kvällsmat med mamma & pappa. Nu är jag hemma hos Erik och kollar film, mysigt! Imon är det fredag igen, så himla skönt men vart försvinner veckorna egentligen? Snart februari ju... 
Men nu blir det i varje fall en fortsatt lugn kväll! Kram :) 

Torsdag

Igår red jag på en väldigt pigg och glad Tippen i snön, men han var fin men helst ville han galoppera hela tiden. Han är så go den ponnyn alltså! Blev även en massa plugg och en del mys framför PH med Erik.
 
Idag började jag skolan 8:10 med prov i redovisning. Gick nog helt okej tror jag nog, hoppas på det iaf! Dagen forstätter med lite lektioner men det blir nog en rätt lugn dag tror jag! Efter skolan ska jag hem och rida Tippen och fixa i stallet, även mysa med Banner som jag gör varje dag nu när han är skadad och är väldigt frustrerad för att inte blir riden. Vetrinären kommer om någon dag så ska vi försöka ta reda på vad det är för fel på honom, vill ha igång min stora pojke igen även om han är en dummis i hoppning så är det så jäkla kul att rida honom!