Hoppat Vo!

Nu har halva jobbveckan gått eftersom vi är lediga på fredag, så himla skönt. Efter jobbet så åkte jag på massage hos en akupressör, var verkligen behövligt med min stela rygg. Har ofta ont i axlar, nacke och ländrygg! Men nu ska jag försöka få lite koll på det, har en ny tid inbokad om 2 veckor ungefär. Skönt!! 
Sen har jag också ridit Vo, han hoppades i paddocken idag och jäklar vad han hoppa. Hoppa bana på 130 och det gjorde vi utan större problem, världens finaste Vo! Hoppade även ett "joker" hinder på 130, i helgen hoppar vi en 120 ackumulator och då är det ju med ett joker hinder. Det är ett hinder som oftast är ca 10 cm högre och lite "läskigare" och även glesare. Men idag hoppa Vo det lätt som en plätt, hoppas känslan sitter i till helgens tävling!

Nu är jag hos mormor & morfar för att äta lite kvällsmat, sen blir det en lugn kväll i soffan. Min mage är lite bubblig och mår illa i perioder, hoppas det inte blir värre än så! 


Slut på helgen!

Dagen idag har vi mesta dela spenderat i Göteborg. Åkte dit strax efter 10 och var hemma vid halv 4 ungefär. Erik fick köpt en kostym till bal & student, en skit snygg tiger of sweden kostym. Så han blir riktigt stilig min grabb! Sen åt vi lunch på el corazon, så himla gott. 
När vi kom hem så åkte vi till Jennifer & Anton med mamma & pappa för att hälsa på Kane, deras kattunge. SÅ SÖT! Får nog säga att moster(jag) var favorit, han låg och sov i mitt knä när han inte lekte. Gosigt!

Nu väntar en lugn kväll i soffan och ladda upp inför veckans jobb. Men är kortvecka eftersom eleverna har studiedag på torsdag och en röd dag på fredag. På helgen väntar tvådagars tävling i Falkenberg med tre 120 klasser för mig & Vo! 

Gos med Kane! 


Lördag!

Hejsan allihopa! Nu har helgen gått halvvägs, usch vad hemskt att säga så... Haha! 
Dagen idag börja inte så kul när Eriks bror fick magsjuka, men än så länge mår alla andra bra. Håller tummarna för att vi andra klarar oss! 
Men jag åkte hem på förmiddagen och gick ut till stallet direkt för att rida ut på Vo med mamma & banner. De fick en riktigt lång runda ute på grusvägar i skogen, de skötte sig riktigt bra båda två och det var super mysigt! 

I eftermiddag har jag & pappa vart och kollat fotboll, även Erik och några mer kompisar var där också! Tvååker mot Vinberg och det blev 1-1. Dock börja det regna efter halvlek så blev rätt kallt i slutet, men det var bara att härda ut. 
Nu väntar en lugn kväll med Erik, skulle egentligen vart med lite vänner men vi ställde in det när Johan blev sjuk så inte vi smittar alla om vi skulle vara smittade. Imon ska jag, Erik och han föräldrar till Göteborg för att leta kostym till hans kommande bal & student. Mysigt! Får en att längta tillbaka till min bal & student, vill göra om det!!!