En fartfylld helg!

Hej! Denna helgen har gått i ett men har bara gjort massa roliga saker så har vart värt de, i fredags var jag ju och tävla och på kvällen var jag med Linnea & Johanna. 

I lördags så firade vi Eriks farmor & farfar som hade guldbröllop (50 år). Vi var och åt på Johns place, super gott som vanligt! Var jätte trevligt!! 
På söndagen firade vi farmor som fyllde 90 år igår. Vi var ca 100 pers som firade henne så vi åt god mat och tårta. Älskade farmor <3 

Idag fyller mamma år så igår åt vi god mat hemma och sen körde vi in till stan och bjöd henne på badjävlar. Det var så jäkla kul, men Måns Möller var nog allra bäst igår. Även om alla var roliga såklart! Så det var också en superbra kväll. 
Nu är jag på jobbet och i eftermiddag blir de ridning och sen en lugn kväll i soffan, känns att det behövs efter ett par intensiva dagar! 


Fina farmor!!!

Tävlingsdag på Åby

Hej!
Idag har jag vart ledig då jag jobbade i helgen, min lediga dag har jag spenderat på tävling med mamma & Vo! Vi var på Åby och hoppa en 130 klass, en A:0 tidshoppning. Vo kändes lite spänd på framhoppningen men hoppade fint ändå! Gjorde mycket tempoväxlingar för att få han att slappna av och han kändes bättre inne på banan! När jag sen börja hoppa på banan var han SÅ JÄKLA FIN.
Jag kunde rida på och han var med mig hela tiden. Tyvärr gjorde jag ett misstag när jag missbedömde en linje, det var fem galoppsprång rätt normalt. Jag kom långt ut på linjen och nådde inte fram på fem trots att jag red på han, så jag skulle suttit tillbaka och ridit på sex. Men det är bra att vara efterklok... Så där nådde han inte över vilket ingen häst hade gjort, det tar jag på mig.
Sen var han super fin resten av banan och jag kunde vända upp till hindrena och han bara flöt med. Vi hade en bra tid så om vi inte hade haft rivningen hade vi hamnat på en 13 plats av 98.. Men är sjukt nöjd över känslan och rundan ändå!! Men klart man grämer sig lite över ett sånt dumt misstag.. 
 
Nästa tävling blir om två helger, om man räknar med den som är nu. Så egentligen en helg imellan, då åker vi på tredagars! Så bara att traggla vidare och hoppas på en lika bra känsla då men att bommarna ligger kvar! 

Jobbhelg

Hejsan! Är just nu på jobbet och lagar lite mat.. idag känns det inte så jobbigt att jobba då regnet öser ner utanför. Var lite värre igår med klarblå himmel men jobbar ju bara 8-14:30 så är inte så farligt ändå. 

Igår efter jobbet så red jag ut en runda på Vo innan jag åkte in till stan och mötte upp Hackett så kollade vi på varbergsloppet! Ett lopp som går varje år i Varberg, där dom springer 1 mil. Erik sprang och fick en väldigt bra tid, 43:49. Själv hade man la vart ute i över 1 timme.... haha, lär nog inte hända ändå! 
På kvällen sen köpte vi tre mat och åt ute vid havet sen blev de kubb & beerpong med lite vänner. Blev dock en tidig hemgång pga jobbet idag! 

så när jag slutar jobbet tänkte jag kolla lite hoppning från Falsterbo och sen rida om vädret tillåter! Annars blir det en lugn kväll. Jobbar mån-Tors denna veckan då jag har ledig dag på fredag eftersom jag jobbar helg nu! Att jobba 8 dagar i rad räcker kan jag tycka... men sen blir jag ledig i tre dagar, de är rätt uppbokade men bara med roligheter! 


I torsdag efter Erik jobbat klart köpte han med varsin sallad och vi åkte till ett naturreservat nära mig, gässlösa heter det. Är så himla vackert där, så vi satte oss längst upp på toppen och åt innan vi gick runt lite i skogen där. Vi firade 6 år ihop då, helt sjukt vad tiden går fort! Min älskade Erik <3

Från gårdagens middag ute vid havet!