Mysdag med mamsen!

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon till halv 12 och då väckte mamma mig, undra hur länge jag sovit annars?? 
Men jag gick upp då och fixa mig och åt frulle innan jag satte mig i bilen mot Kungsbacka för svensk ridsport, fick bli lite putsmedel och ett par stigläder från prestige till nya sadeln så det inte blir några skav! Sen åkte vi vidare till hööks och där blev de två par tyglar och stövelhållare, sen kom vi på att lager 157 låg precis bredvid så vi sprang in där också! Fick med mig tre tröjor/linnen hem, ni får bilder nedanför! 
Sen kolla vi lite på Ikea också, hade tänkt köpa en liten hylla till mitt rum men jag orkade inte bestämma mig så vi åkte hem istället. Jag och min beslutsångest när det gäller sånt ;) 

När vi kom hem var hästarna näst på tur, alla hästarna klättrades idag. Först red jag Pucci och mamma red Banner sen Zipp & Tippen! Alla hästarna jobba på bra och nu står dom ute i hagarna och äter kvällsmat, gosisar! 
Nu ska vi snart äta lite kvällsmat och sen ska jag åka till Erik för en myskväll, imon börjar min låånga vecka med jobb fredag till fredag och nästa vecka är riktigt tuff med tiderna, men börjar med morgondagen 10-19! 

Bilder på kläderna, dock gör dom sig väldigt mycket bättre på än på bild och bilderna är bara snabbt klickade.. Men ni får nöja er ändå ;)
Stickad bondelid tröja! 
En t-shirt med snyggt mönster.
Ryggen är riktigt snygg när den sitter på!Ledig imorgon!

Idag började jag jobbet 06:45. Slutade 15:00! Då åkte jag hem och tog en powernap till halv 5, himla skönt var verkligen välbehövligt! 
När jag vaknat så gick jag ut och red, Zipp red jag idag. Jennifer hade "lektion" för mig idag, först mycket lydnad sen hoppa vi lite också. Avslutade med bana på 120 som sista gången flöt riktigt bra, de andra rundorna blev lite missförstånd men sista rundan satte vi det! Nästa tävlingen debuterar jag 120, jag som blivit höjdrädd valde själv, sjävklart, att anmäla till 120! Får inte glömma andas under den rundan 😏 
Jennifer var idag uppe på första hästen sen skadan, hon red banner i ca 10 min i paddocken! Han skötte sig bra och Pucci vilade idag. 

Imorgon är jag ledig, enda dagen denna veckan. Den ska spenderas med att SOVA UT riktigt länge hade jag tänkt, ingen klocka ska ställas för min del i varje fall! Sen ska jag och mamma till svensk ridsport och kanske Ikea en snabbis. Sjävklart ska hästarna ridas också! 


Jobb!!

Halloj allihopa. Har precis ätit lite middag med mamma & syster, gott!! Vid kvart över 8 satt jag på första hästen som var Pucci, henne klättrade jag idag tillsammans med mamma som red Banner! Jag tvinga upp henne på han idag, hehe ;) nej men han är så snäll att rida ut på så det fixa hon galant! 
Sen red vi ut en galopprunda på Zipp & tippen. 

Så nu ska jag strax sticka till jobbet, tiden 13-19 väntar idag! Sen en lugn kväll med Erik hade jag tänkt, hoppas ni har en bra dag! 

Kändes verkligen såhär imorse när klockan ringde.. Gör det visserligen varje dag när man går upp tidigt.. 😏