Lördag

Dagen idag har vart lugn men har ändå fått gjort saker som skulle göras. Vo har blivit riden i ridhus, han var super fin! Red igenom han inför morgondagens starter, så både broms och gas funka och allt kändes väldigt bra idag. Han var väldigt mjuk och fin också, så det känns väldigt bra!
Sen har jag också putsat alla grejer och börjat packa ihop det i sadelkammaren men får lägga ut allt imorgon för det är bättre det är i en varm sadelkammare än i transporten.
 
Har även hunnit vara med mina kusiner Måns & Elin som är nere från Göteborg i helgen och nu ikväll blir det mys i soffan med min Erik, en bra lördag helt klart!
 

Pay & Jump filmer

Här kommer filmerna från förra veckans Pay & Jump, är rätt nöjd med båda rundorna faktiskt! Det var ju årets första starter och nolla både 110 & 120. Vad tycker ni om rundorna?? :)
 110 klassen!!
120 klassen!!
 

HELG

Äntligen fredag och helg! Efter jobbet idag så fixa jag stallet och när mamma slutat jobba så fixa jag Vo och vi åkte till ridhus och hoppa. Vo var väldigt lydig och fint, hoppa bana 120-125 och det flöt väldigt bra! Känns bra inför årets första tävling på söndag då hoppar vi 110 & 120 i Laholm! 

Ikväll blir det gott i soffan framför en film med min bättre hälft, kan inte tänka mig en bättre avslutning på fredagen!! 

Idag har vi faktiskt fått vår första kalv också, så sööööt!