Härlig lördag!

Har haft en härligt lördag, vakna hos Erik. Själv dock eftersom han var och jobbade, åkte hem och började julpynta lite smått. Jag & mamma tog fram ljusstakar/stjärnor och lite julgardiner, allt blir så himla mysigt när man tar fram de. Då känns det som julen verkligen är påväg! Sen red vi ut en runda på Banner och Tippen, dom skötte sig kanon och de fick galoppera av sig på grusvägar! Fixa klart stallet och sen gick jag och jobba en stund.
 
Nu har jag precis fixat mig lite, mamma och pappa ska ha gäster så fick fräscha upp mig lite! Erik kommer strax också, så ikväll blir de lite god mat och sen mys med min favorit! Tydligen skulle gästerna ha med sig en valp också, en golden retriver. Kan ju tänka mig att ligga och gosa med den hela kvällen också, valpar kan ju vara de sötaste som finns!! Tomten? haha nä, nog med djur för min del just nu!
 
 

200 dagars avklarat!

Hejsan! Gud vilken seg dag det är idag, haha! Men det är så värt det efter igår, hade en skit rolig första studentfest. Väldigt lyckat med förfest med klassen & sen till Oscars med alla andra studenter! Bra kväll! 

Idag är det en trött dag, haha! Har iaf vart i skolan. Sleten men hade en lugn dag! Nu ska jag hem till hästarna, fixa stallet & ge dom middag. Hade tänkt rida idag men tror inte jag är så sugen på de + att de regnar! Nej så det får nog bli en lugn eftermiddag och kväll! 

Temat på 200 dagars var "f**k me I was famous"

Fullt upp hela dagen!

Hejsan! Dagen idag har gått i ett, skola först och sen hem och rida. Red först ut Tippen en runda, han var fruktansvärt överladdad men var fin ändå! Red sen Banner i paddocken, red över bommar och hoppade lite. Han var jätte fin verkligen! Kändes väldigt bra! 
Fixa sen stallet och gick och handla. Städade och lagade även mat, haha hemmafru! 
Nu sitter jag i soffan med Erik och pappa och kollar tv, myskväll!