Valborg!!

Har vart sjukt dålig uppatering nu under lång helgen, men sitter inte vid datan så blir tråkiga mobil inlägg då och då istället! Nu är jag iaf hemma och har precis duschat och innan det fixa jag stallet lite och red tippen som var mycket fin! Ska fixa mig lite smått nu sen dra till Elin för lite grillning med goa vänner, sen vidare på fest! känns som det kommer bli en helt okej kväll, närmaste vännerna och mycket roligt folk och vädret är ändå helt okej. MYCKET bra, kraaam :)

Myser med mitt hjärta!

Igår kväll var jag med älsklingen, Johan x2, sebbe, jonte och Johanna! Mycket trevligt och många skratt! Idag har jag vart med Erik och jonte, sen drog jag hem och red tippis! Han var MEGA Pigg men ändå helt okej fin, hoppa lite gymnastik hoppning med han idag! Åkte sen tillbaka till älsklingen och sen dess har vi bara tagit det lugnt och ska sätta på någon mer film nu, mysigt! Imon är det valborg, ska ridas, festas, dansas med underbara vänner! Kram :)

Dålig uppdatering...

Ojoj dålig bloggning nu! Igår (fredag) åkte jag hem och fixa stallet sen åkte jag hem till älsklingen, sen åkte vi och kolla fotboll! Galtabäck - vessigebro 1-0, riktigt bra! Åkte sen hem till älsklingen och vi tog det lugnt hela kvällen!
När vi vakna idag åkte jag direkt hem och fixa stallet och sen fixa jag mig snabbt, mamma var snäll och tömkörde tippen idag! Åkte sen hem till älsklingen, sen åkte vi och kolla tvååker-rosengård 1-1! Kom precis hem till älsklingen och nu är även sebbe & jonte med, så ska va med dom ikväll, mycket trevligt! Kraaaam :)