Bra tävlingsdag!

Ny vecka och därmed nya kurser i skolan. Men i dessa kurser är det nog endast inlämningsuppgifter, alltså ingen salstentamen. Det ska bli så jäkla gott även fast inlämningsuppgifter kan vara minst lika jobbiga men inte riktigt samma ångest... vi klara våra båda grupparbeten i de kurser vi hade förra perioden så nu ska bara tentorna bli godkända! 

I fredags var jag på 20-års fest, var en riktigt rolig kväll och det var så skönt att kunna släppa allt kring tentor och skola efter ett par intensiva veckor. I lördags fixades allt inför tävling och Vo trimmades. På kvällen var vi på kalas hos min moster som fyllt 40 år, supermysigt som vanligt! 

I söndags tävlade jag en 130 klass, en tidshoppning. Vo kändes fin och vi hade väldigt bra flyt genom hela banan och han hoppa riktigt bra! Vår felfria runda och tid räckte till en fjärdeplats av 40 startande. BÄSTA VO!! Är väldigt nöjd med hela rundan, blev ett bra flyt från början och kom bra till i princip varje hinder. Film kommer snart!
(Bild från sommaren)
(null)

Hoppning på schemat

Denna veckan alltså.. Har vart konstant plugg från morgon till kväll och just nu är jag helt slut i huvudet, imorgon är det salstenta i Investeringsbedömning. Har ingen bra känsla men får göra det bästa man kan och hoppas på det bästa. Tentan i onsdags kändes helt okej, men man vet aldrig.. 
 
De stunder jag inte pluggat har jag vart ute i stallet hos Vo, men har bara ridit denna veckan. Stor fördel med att mamma & Jennifer också är i stallet man slipper göra allt runtomkring när man inte hinner. Får ta igen det någon annan gång! Nu ska jag strax ut och hoppa Vo lite i paddocken. På söndag är det tävling, en 130 klass. Så får hoppas han känns fräsch! Ikväll blir det lite mer plugg och imorgon skriver jag ju tentan. 
På eftermiddagen ska Vo ridas, tänkte vila lite och på kvällen är det 20-års fest för en killkompis. Ska bli kul att komma ut på något efter denna hemska veckan... KRAM!
 
 

Pluggstress

Hej på er alla som kikar in här fast jag är sanslöst dålig på att uppdatera. Dagarna de senaste veckorna har endast vart skola, antingen föreläsning eller så har vi suttit med grupparbete. Igår och idag hade vi seminarum för de två grupparbetena vi har haft nu, skönt att kunna släppa det lite. Har inte fått reda på några betyg i dem men kan ändå släppa de lite innan tentorna som är redan nu på onsdag och fredag. Så har inte ens en vecka på mig att plugga till tentorna, PANIK. Har inte kännt mig så oförberedd till någon tenta innan men denna gången har det inte funnits någon tid till tentaplugg, så alla har det likadant och det är bara att kämpa på de dagarna som finns. Så hela helgen går åt till plugg, förutom lite ridning då såklart! 
 
Vo har haft lite *vila* sen senaste tävlingen. Han har ridits kontinuerligt men inte hoppat, har bara gjort gympahoppningar. Igår hoppa jag han lite första gången och han kändes väldigt fräsch, nästa tävling är nästa helg en 130. 
Nu längtar jag bara till tentorna är klara, alltså nästa helg. Då är de 20-års fest för en kompis och tävling så känns som en bra helg efter en väldigt intensiv period och framförallt något att se fram emot!! Ska försöka kika in här lite oftare, men det vet man aldrig hur det blir med de. 

Nu ska ni även få film från Halmstad som jag glömde lägga ut efter tävlingen..