Sista köpen GHS!

Här är köpet för mig under måndagen i GHS. schabraket köpte jag och mamma köpte hov oljan till mig, är nöjd med köpen detta året även om de inte blev sådär super mycket! 

ALLTSÅ, JAAA!

Idag har vi fått tillbaka två tentor som vi gjorde innan påsk. Kändes som de var väldigt svåra tentor men fick faktiskt VG på båda, vaaaa? Fattar inget. Sån jävla lättnad, nu har jag dock kvar en att få tillbaka som kändes svårast så den tror jag inte att jag klarar, men bara att hålla tummarna. Sjukt glad över dom andra två iaf!!! Så kan Max ha tre tentor nästa period också så det känns inte allt för hemskt!
Började miljökunskap kursen idag och den verkar helt okej, något man kan "ta på" eller vad man ska säga! Och miljön är ju en väldigt viktig aspekt i dagens samhälle så det intresserar mig rätt mycket faktiskt. Dock allt tjöt om att kött inte är bra för miljön, ät vegetariskt. Ha ha ja eller hur, ät svensk ekologiskt kött så blir de bra mina vänner! Ska inte gå in på de längre men ja... 

Sen den andra kursen är redovisning så den känns också helt ok eftersom jag gjort de hela gymnasiet men man vet ju aldrig! 
Nu ska jag hem & rida, fixa stallet och sen bara ta en lugn kväll. Imon skola igen sen är jag nog ledig resten av veckan tror jag! Skönt!! 

Från gårdagens första omgång i finalen av världscupen. Alltså de stående ovationerna för Steve Guerdat gav rysningar, vilket tryck & så väl värd de! Toppen dag även igår på GHS, fick med mig ett schabrak från KL hem också! 

Påsk 🐣

Har haft en toppen ledig vecka och än är den inte slut. Igår var jag, mamma & kusinen Elin på GHS vi shoppa på förmiddagen och på kvällen var vi på föreställningarna! Jag fick köpt ett täcke till Vo från Kingsland, ett fleece. Sen en piké till mig, mamma köpte sockar också till mig! På kvällen var de världscupfinalernas första deltävling, Henke gick nolla & hamna på en 13de plats. Andra omgången idag och sen finalen på måndag när vi ska dit igen! 
Sen även en 150 hoppning som var riktigt spännande i omhoppningen. 
Så det var en riktigt lyckad & mysig dag! 

Idag har jag sovit ut, ridit ut en runda på vo som var pigg & super fin. Sen fixa jag stallet och nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällens 25-års fest för min syster. kommer blir super kul tror jag!!! Glad påsk på er! 

Gårdagens shopping!
Underbara roffe & casall 


Påskägg från mamma. Fick godis & en parfym från cascada 🙏🏼