50-års fest

Aj aj aj, här har inte bloggning legat på topp. Dagarna har rullat på som vanligt, skola igår. En lugn dag och sen åkte jag och klippte mig, bara topparna för att få det fräscht! Blev en lugn kväll med min fina pojke!

Idag har jag ridit banner, red ut en runda tillsammans med lina, tjejen som har häst hemma hos oss! Sen har vi suttit och kollat på EM i fälltävlan, går riktigt bra för svenskarna!
Och nu är jag påväg på 50-års fest för min faster Lisa, kommer nog bli ett riktig kalajs! Så det kommer bli en rolig kväll, brukar va det med min släkt. Släkten är värst ;)

Kalas för Anton!

Fick sluta skolan lite tidigare idag som väntat, kom hem runt kvart över 3. Fick skjuts av bästa Annie som fått körkort, perfekt när hon kör förbi mig när hon ska till/hem från skolan, haha!
Gick ut och fixa stallet och sen red jag ut Banner samtidigt som mamma gick bredvid med Tippen, dom fick klättra idag. Det är perfekt när mamma går ut med Tippen eftersom Banner inte rids ut själv och det är inte alltid någon annan är i stallet samtidigt som mig, så då ställer mamma alltid upp :)
Nu har jag duschat och fixat mig lite, ska på kalas hon Jennifer och Anton eftersom Anton fyllde 24 år i Tisdag! Så ska äta lite gott och sånt, åker sen och sover hos Erik!
 
Morgondagen är fullspäckad, börjar dagen med att gå till körskolan och köra lektion. Sen skola, ska ha fucking beeb-test på idrotten. MEN HEJ JAG HAR INTE TRÄNAT KONDITION SERIÖST PÅ TYP 3 ÅR!!!!!! haha känner på mig att det kommer gå åt skogen, + att jag kommer få ont i knäna/benhinnerna, lucky me...
Efter skolan går jag till frisören och klipper topparna, låter håret vila från färgningsmedel denna gången. Utväxten syns inte så mycket på mitt hår och det blir lätt slitet så försöker ta hand om de så mycket jag kan! Men det blir nog bra :)
 
 
 

Lång skoldag

Godmorgon på er! Börja skolan 8.10 idag och slutar 16.00, har samma lärare hela dagen så hoppas på att få sluta lite tidigare kanske. hehe! På våra torsdagar har vi bara ekonomi lektioner, redovisning och sånt. Och i alla ekonomi ämnen har vi samma lärare, så det äger för det är vår bästa lärare också!
Efter skolan ska jag hem och rida, ska försöka rida ut Banner! Sen ska vi nog till Jennifer & Anton för Anton fyllt år, mysigt!