två hästar ridna!

Hej på er igen. Som vanligt flyger veckorna förbi och nu håller även denna veckan på att ta slut, vo har ridits hela veckan. Har blivit klättring, dressyr och en galopprunda efter jag kika in här sist och idag hoppades han igen. Han var såå pigg i början men när vi höjde till sista rundan så de låg på 125-130 hoppa han helt fantastiskt och lyssna bra både fram och bak! 
Sen red jag även Zipp åt Jennifer han hade vart lite kinkig igår i hoppningen så vi ville bara testa hur han var med mig eftersom jag har lite längre ben än Jennifer, men först stanna han lite med mig med. Men sen efter ett x-antal övertalningar så hoppa han en liten bana med bra flyt och sen fick jag till och med hålla i han så han inte bara sprang iväg, den hästen alltså... Får se hur vi gör med han framöver, han blir kanske en liten dressyrhäst, så om ni vill ha en dressyrhäst har vi en vit snyggning ;)
 
Nu kollar Erik fotboll och jag bara vilar, hade tänkt plugga men är helt slut så får ta tag i det i veckan, Jennifer rider ett mjukgörande pass på Vo imon eftersom jag red Zipp idag så hinner plugga på eftermiddagen imon efter skolan!!