Long time no see

Hej på er.

Vill verkligen komma igång med bloggandet, mest för min egna skull att kunna se tillbaka på men är dålig på att ta mig tid till det. Veckorna flyger förbi och det har hänt en massa sen jag uppdatera senast, både bra och dåliga saker. 
 
Hade en jättebra jul med mina nära & kära. Det har blivit ett nytt år, 2019. Som jag fira in med mina fina vänner! Men tänkte gå igenom lite saker som hänt med hästar, flytt & jobb
 
SM-helgen blev inte våran helg pga ett missförstånd på en linje. Första dagen fick vi en rivning i 130, kändes ändå bra. Dag 2 hoppa vi 135, Vo var SÅ fin och vi var felfria fram till näst sista linjen då vi kom lite på innerkant och kom helt galet på en oxer där Vo var påväg att hoppa men ångra sig så vi hamna mitt i hindret. Vi båda klara oss fint så vi hoppa det hindret innan vi utgick. Självförtroendet fick sig en rejäl törn för oss båda så tävlingen efter blev inte bra resultat med två rivningar och ett stopp. Sen tävla vi ännu en tävling, en 130 i Åstorp, som var sista för året. Då var vi felfria på hinder men jag la en volt då vi kom fel på en linje, det var en svår linje där många hade problem så det var helt rätt beslut och vi fick en bra känsla på årets sista tävling. Det kändes riktigt skönt kan jag säga er!

Nu är det kallt och idag har det kommit massa snö. Vo har gått lite mindre de sista veckorna, riden kanske 4-5 gånger i veckan. Han är checkad av vår veterinär/kiropraktor/tandläkare så han är helt fit for fight så nu hoppas jag vädret blir lite bättre så vi kan komma igång på riktigt igen. Även Kalle har blivit riden lite mindre under de mörka & kalla månaderna, men det vänder ju snart!
 
När jag skriver detta så är jag & Erik mitt uppe i vår flytt. Min systers hus är äntligen klart så vi ska ta över deras lägenhet och äntligen bli sambos. Först ska vi bara måla några väggar och några tak. Ska bli såå kul! Så förhoppningsvis flyttar vi dit nästa helg, SÅ NICE!
 
På jobbfronten har det också hänt grejer, jag har sagt upp mig då jag har fått ett annat jobb. Så jag har endast 4 dagar kvar på mitt nuvarande jobb. Så måndag den 4/2 börjar jag på mitt nya jobb, systeminstallation AB. Tanken är att jag ska jobba 50% ekonomi och 50% energi & drift. Det passar ju min utbildning perfekt eftersom jag är energiekonom. Vilket fall som ska det bli väldigt kul och spännande, sen så är det ju alltid nervöst att börja på nytt jobb tycker jag. Så man kan lugnt säga att det händer en del i mitt liv just nu. 

Jag ska försöka ta mig tid att kika in här lite oftare, ha det så himla bra tills vi hörs igen :) 
 
 
Julafon med mormor, mamma, mostrar, syster och kusin. Männen fick ta kort ;) 
 
Nyår med världens bästa vänner, så himla bra kväll!!
 
En riktigt fin dag i januari, innan snön och kylan kom.
 

Kommentera här: