Tiden flyger fram!

Var tar tiden vägen egentligen? 
Jag har nu jobbat min andra vecka på mitt nya jobb på Xelent, där jobbar jag som ekonomiassistent. Det är en väldig massa nytt att lära sig men tycker ändå att det känns helt okej efter att bara gått två veckor! Så det går framåt och jag tycker det är kul, vilket egentligen är det viktigaste ju! 
 
Annars så rider jag mest på eftermiddagarna, eftersom jag slutar 17 så hinner man inte med så jätte mycket mer än att rida på kvällarna. Men har hunnit hänga lite med mina fina tjejer och såklart umgås med Erik! 
Har även hunnit tävla lite mera sedan sist, då hade jag bara gjort en tävling nu har jag gjort 4 stycken totalt. 
Var ju i Göteborg som jag berätta om sen tävla vi en 130 på Åby en tidshoppning. Han var väldigt fin men kom lite långt på en kombination så han nådde inte riktigt ut på oxern och fick en rivning där. Jag red lite sakta men han hoppade väldigt fint, det blev lite av och på under banan men sprången var bra. 
 
Sen har jag också var och tävlat i Lilla Edet, där hoppa vi också en 130 klass. En A:0-A:0 med två faser, här var han riktigt fin men rev SISTA hindret i grunden som egentligen var banans lättaste hinder och det var en miss i kommunikationen. Jag tog en halvhalt för sent och därmed hoppa han mer uppåt än framåt och vi rev bakbommen på en trippelbarr. Då var jag riktigt irriterad på mig själv då Vo hoppa super resten av banan! 

Senaste tävlingen gjorde vi i helgen som var, då var det en tvådagars i Värnamo. med en 130 klass varje dag! På lördagen så var det en tidshoppning och jag red faktiskt rätt fort för att vara mig och vo VAR SÅ FIN. Han var med mig i svängarna och vi hade ett jämt fint tempo hela banan runt. Tyvärr så rev vi ett räcke som var på en svår linje, jag tyckte vi låg bra vilket vi gjorde men tyvärr blev han lite lång istället för spänd så han kom inte riktigt upp. Men resten av banan är jag SÅ NÖJD med. Hade blivit 13 plac av 74 startande utan rivningen, så de va lite trist. På söndagen hoppa vi också en 130 klass, lika fin här men rev tyvärr första hindret i omhoppningen efter ett misstag från min sida då jag inte bestämde mig så det blev ett mellanläge och vi kom alldeles för nära! Sen var han superfin, hade fått en placering utan rivning även i denna klassen! 
 
Tyvärr har vi ju fått en rivning i varje klass de sista, hoppas den felfria rundan kommer snart. Men är så glad över att han är så fräsch och hoppar så fint som han gör. Denna helgen vilar vi från tävling och imorgon ska jag istället på kräftskiva med massa goa vänner, ska bli superkul! Nästa helg väntar tvådagarstävling med Bla DM i halland. Håll tummarna för oss!!
 
Min fina Vo!!! Tyvärr så krånglar min mobil och vill varken lägga över filmer eller bilder till datorn. Det krånglar även att lägga upp till youtube så kan tyvärr inte visa några filmer ännu, ska se om jag kan hitta någon som kan hjälpa mig. Någon som är liite mer tekniskt lagd än mig haha. 
 
En selfie från en av många roliga utekvällar i somras!