Helg

Nu är helgen påbörjad och det känns himla gott. Somna vid 20 i 1 inatt ungefär efter ghs och var sen uppe vid halv 6 igen. Mina ögon och min hjärna har inte riktigt hägnt med idag, haha! Nästan känt mig bakfull pga att jag varit så trött. Men hade en jätte bra dag på ghs, fick shoppat en massa. Svider i plånkan men är väldigt nöjd med köpen hittills, tänkte lägga ut allt på söndag efter allt är klart eftersom vi ska dit då också. Vilket fall som så var det en bra dag på ghs!! 

Idag blev det jobb och när jag kom hem kolla jag skidor, silver till Sverige igen! Sen gick jag ut till stallet och red Vo. Idag red jag han i paddocken för att känna av om han kändes fräsch och det gjorde han verkligen, sååå underbart! Hoppas det håller i sig nu!! Egentligen skulle jag tävlat nästa helg i Varberg, hemmaplan, men valde att avanmäla eftersom han stått i två veckor och sättes igång idag i stort sett! Men helgen efter det om han känts fräsch fram tills dess blir det tävling i Ängelholm. Vill bara att säsongen ska dra igång på riktigt nu! 
Nu är jag hos Erik och vi tar en lugn kväll i soffan, mys!

Jag och Elin såg samma likadana ut idag i stallet(mina byxor är bara lite smutsigare, hehe.) Elin köpte nya ridbyxor igår, undra vem hon härma 😉