Sommarlov!

Längesen jag kika in här nu, eller ja en vecka ungefär. I förra veckan gjorde jag ju sista tentan för år 2, riktigt oklart hur det gick men så kände alla så nu är det bara att hålla tummarna för att jag klarat den. Det får jag nog reda på om ca 2 veckor! Resten av förra veckan var det mycket häng med vänner i det underbara vädret vi hade fram till i lördags, fick till och med en stranddag. Sen så red jag såklart också!
 
I söndags hoppa jag en 135 på Åby, alltså vad ska jag säga. Från att vi kom till Åby så öste regnet ner konstant och Vo HATAR regn, alltså han går knappt framåt när jag ska ta in han från hagen när det regnar. Han är lite fin i kanten ;) haha! Nä men jag var pisseblöt innan jag ens börjat hoppa fram, men såklart ska vi kunna prestera trots regn.
Men han stod emot väldigt mycket så blev ingen bra rytm överhuvudtaget så fick 3 rivningar. Vi jobba inte med varandra som vi måste göra när det kommer till dessa höjder.. Jag blev inte klar i handen till två av rivningarna, men om inte rytmen blir bra från början så blir inget bra. Men får ändå vara nöjd över att han hoppar fint de hindrena vi kommer bra på och han hoppar trots att han tyckte livet var lite eländigt just då. Men det är bara att ta nya tag och hoppas vi slipper så mycket regn på kommande tävlingar och fortsätta träna på. 
 
Idag har jag faktiskt jobbat men nu är jag ledig två veckor innan jag börjar jobba, ska bli så jäkla gott med lite ledighet! kram!!!