Update 1/11

Hej på er allihopa, ni som fortfarande kikar in här då & då. Tiden är knapp och då får bloggen tyvärr lida! Men försöker uppdatera lite då & då om hur hästar och livet går. 

Har ju tävlat lite nu det sista och Vo har vart fantastiskt fin! I Halmstad hoppa vi två 130 klasser, på lördagen var han sååå fin men vi fick tyvärr en rivning i omhoppningen men han var verkligen fin. På söndagen tyckte jag känslan var sämre pga min ridning men vi var felfria och Vo hoppa super! Vi fick med oss en placering hem i den klassen. 

Helgen efter var vi i Laholm och hoppa en 130. Vi var felfria efter en riktigt bra runda i grunden! Sen ut och vänta på omhoppning då det var en sådan bedömning, inte riktigt vår grej att gå ut och sen in och köra igen + att det var kolsvart under framhoppningen till omh, bara lampor som lös upp vilket inte är så najs. Vo var ändå fin men vi fick en rivning som jag tar på mig då jag inte fick med ytterbogen i svängen! 

Sen hade vi en helgs vila då jag hade en rolig utekväll med vänner! Helgen efter det så var vi i Billdal och hoppa två dagar. 130 båda dagarna, första dagen blev lite kaos då de helt plötsligt slängde in en paus på 10 min 7 starter innan mig och det fick vi reda på när vi hade tänkt börja hoppa fram. Så det blev lite dumt med uppvärmningen... fick inget riktigt flyt väl inne på banan så allt kändes mest bajs om man får uttrycka sig så... Men vi fick en rivning och ändå en okej tid. Men känslan var inte jättebra! På söndagen var den en ackumulator hoppning vilket betyder att man får poäng för varje hinder man hoppar och lika många minus om man skulle riva. Så för hinder 1 får man 1 poäng, hinder 2, 2 poäng osv.. sen på 10an finns ett vanligt och en joker som ofta är 10cm högre och en liten planka och väldigt glest som man får 20 poäng istället för 10 poäng för. Så går de ju på tid också, en väldigt rolig bedömning tycker jag! Vo var så jäkla fin och jag red riktigt bra (klapp på axeln). Vi fick riktigt bra flyt och var felfria så vi slutade på en 8onde plats av ca 40 startande, det är nog en av de bästa rundorna vi gjort i år så det kändes väldigt kul!! 

I helgen som gick så var jag ledig från tävling och var på årsfest för Eriks fotbollslag, var en galet rolig kväll med mycket gott att dricka och massa dans! Söndagen var en riktigt slappisdag. 

Nu är det torsdag men jag har faktiskt redan tagit helg då jag är ledig imorgon, ska bli väldigt skönt med en långhelg och bara ta helgen som den kommer utan massa måsten. Mer än att rida då, men det är ju kul! Idag har hästarna vilat men istället har jag & mamma rakat Vo, han måste ju få lugnande så veterinären var här och fixa det sen klippte vi på så gott vi kunde. Han var riktigt långhårig men behöll det lite längre i år än vi brukar eftersom SM går nästa vecka ville jag ha han fin tills dess. Så nästa vecka jobbar jag kortvecka också bara måndag-onsdag. Sen tävling torsdag-lördag i Helsingborg! Hoppar kringklasserna till SM, ska bli väldigt kul! 

Blev ett lång inlägg men är ju lite dålig på att uppdatera så tänkte att jag slängde med hela alltet på en gång. Ska försöka bli bättre på att uppdatera, både för mig egna skull då jag älskar att kolla tillbaka på var jag var i livet under olika perioder. Men såklart även för er som kikar in här! 
(null)