Soon Justin Bieber

Hejhejhallå!
Livet rullar på i en oändligt snabb fart och redan på torsdag tar jag tåget till stockholm med ett par vänner där JUSTIN BIEBER väntar, wii. Ska bli otroligt kul att gå på hans konsert, är inte riktigt en konsert människa men får göra undantag för Justin ;) Dock åker jag hem redan fredag dag då jag ska tävla på helgen så blir ingen lång visit i stockholm direkt, hehe! Men tror konserten kommer bli bra, förhoppningsvis.
 
I helgen var ju jag & Erik på kräftskiva med handelsbanken där han sommarjobbat osv. Var en himla trevlig tillställning och alla var väldigt trevliga och snälla, vi var ju yngst med marginal så blir ju lätt att man hamnar lite "utanför" om ni förstår vad jag menar men det var inte alls så. Sen på lördagen väntade Liseberg med mamma, pappa, Erik, moster med familj. Åkte massa och vann en stjärnvinst, eller pappa vann den och gav den till mina kusiner, vaaaa?? haha, vi delade faktiskt på den.

Men i nu till helgen blir de mest häst, tävlar på söndag i Halmstad. En 125 & 135, så nu ska jag faktiskt ut och fixa Vo inför lite hoppning i paddocken. Ha en fortsatt bra tisdag, kramisar!!!