Filmer från förra helgen!

Har helt glömt av att lägga upp filmerna från förra helgens tävling i Båstad, slänger in en liten kommentar ovanför med är ju ändå en vecka sen vi tävlade!
 
120 klassen på fredagen. Två rivningar, första rivningen kom vi alldeles för nära andra så kommer vi bra men Vo lyfter inte på benen. Första rivningen är verkligen de vi behöver jobba på, han "dör" ofta lite i de varvet i svängarna så måste va på han mer och väcka han "Här kommer ett hinder" liksom. Även samma fel de blir i 130 på lördagen.. Men annars en skolrunda, just nu leker vi över 120 egentligen så Vo blir lite väl kaxig och tycker de är lite barnsligt! men slutet av rundan är jag ändå nöjd med!
 
130 på lördagen nu då. Han var SÅ fin till 3-kombinationen som han gör bra men blir lite tajt. Sen kommer svåra varvet och svåra svängen och han kommer nära. Hoppar fint två hinder till. Sen de två sista rivningarna, jag typ slutar rida och han lunkar på i sitt tempo = ingen bra kombo och blir rivningar på de två sista hindrena. 
 
130 på söndagen, SÅ mycket bättre. Känner inte att det finns jätte mycket att klaga på faktiskt. När rivningen kommer så är jag på han i svåra varvet i svåra svängen och han tar den med frambenen (tror jag) man ser inte rivningen på filmen då de står ett hinder i vägen. Men tror i uppsprånget men inget jag lägger större vikt vid då han var fin hela rundan igenom. OCH jag red bra!
 
 
Nästa tävling är till helgen, på lördag i Björbäck en 130!