En tråkig nyhet..

Jag och Vo skulle vart och tävlat i Laholm i helgen men tyvärr får vi ställa in den tävlingen då Vos öga har gjort sig påminnt igen.. Han har ju kronisk keratit som då & då blir aktivt, men just nu är han inte allmänpåverkad på något vis så det är skönt och han kan ridas som vanligt.
Vi var hos veterinären idag och han ska behandlas med salva & droppar i fyra veckor och därefter blir det återbesök. Veterinären trodde vi skulle räkna med en behandling på ca 6 veckor om det ger med sig. Men det viktigaste är att Vo är frisk och någon tävling mer eller mindre gör inte allt för mycket. Kommer nämligen missa nästa tävling som skulle vart i Kungsbacka, men så är det. Så nu håller vi tummarna för att det ger med sig och Vo blir fit for fight igen! Något som var positivt var att hans hornhinna inte var skadad, skönt! 
Det är också positivt att han kan ridas som vanligt för när behandlingen är slut kan han tävlas direkt efter karenstid då, såklart. Så jag hoppas att första tävlingen är runt påsk, alltså slutet av Mars. Men har inte allt för höga förväntningar på det, men önskar!! 
KRAM!
 
 

Kommentera här: