PALMA!

Palma en vecka med bästa tjejerna var en riktigt bra idé. Vår resa börja klockan 01:00 på natten från Varberg till Köpenhamn där vi sedan tog flyget. Resan gick bra men vi var rätt slitna när vi kom fram då det inte blev mycket sömn den natten! Så den dagen tog vi det mest lugnt, strosa runt lite och avsluta rätt tidigt med lite mys på våra fina hotellrum med utsikt mot havet. Dagen efter var det lite molnigt så vi strosa runt inne i Palma stad och shoppa lite smått & gott! På måndagen låg vi på stranden vid vårt hotell hela dagen innan vi avsluta kvällen på La perla som har typ den godaste maten jag någonsin ätit!!! 
 
På tisdagen hyrde vi bil och körde mot östkusten där det var så himla fina vikar med klarblått vatten!!! Det enda vi sa när vi såg det var typ "WOW", helt galet fint! 
På onsdagen låg vi återigen på stranden vid hotellet hela dagen. Sedan på torsdagen hyrde vi bil och åkte till en lång, stor strand som låg ca 45 min ifrån vårt hotell. Där var också riktigt fint vatten och jättefin sandstrand, på kvällen var vi på La perla igen och återigen var det såååå god mat! 
På fredagen var de lite molnigt igen så då valde vi att shoppa på ett shoppingcenter! 

Alla kvällar åt vi så himla god mat, vi var inte besvikna en enda dag och det gör ju så himla mycket för resan också! Vädret var toppen, maten var toppen men framförallt var resesällskapet GRYMT! 
 
Första dagens sightseing.
 
Andra dagen då vi låg vid stranden vid vårt hotell och kvällen på La perla!
 
Första dagen vi hyrde bil, såå fina ställen!
 
  (null)

(null)

 När vi hyrde bil andra gången åkte vi till en stor strand som var superlång och riktigt fint vatten! 
(null)

(null)

(null)

(null)


Vår Palma resa var så himla bra!!! Rekommenderas verkligen att åka dit 😍 
(null)
(null)Kommentera här: