Lördag, två veckor i lägenheten.

Hej på er!

Sitter just nu vid vårt matbord i nya lägenheten och har precis gått igenom en låda med gamla papper och annat spännande. Man fastnar verkligen i sånna papper och en röjning som ska ta 10 minuter tar helt plötsligt en timme istället, men det är härligt att se tillbaka på tycker jag. 
 
Vi har nu bott i lägenheten i två veckor på dagen faktiskt, den 2 februari sov vi här första natten efter att jag och mamma målat tak och väggar i tre rum. Riktigt stor klapp på våra axlar!! Dock har inte lägenhetstiden börjat optimalt då Erik blev sjuk dagen vi flytta in och låg i hög feber den helgen. På måndagen började jag nytt jobb, men fick sjukskriva mig redan på tisdagen då jag fick influensan och låg i 40 graders feber i flera dagar och därefter helt utmattad och trött i kroppen. Så först i torsdags, alltså 1,5 vecka efter kunde jag börja jobba igen. Har aldrig vart med om något liknande, jag rörde mig mellan sängen och soffan hela tiden jag var sjuk. Missade stand-up med Niklas Andersson som jag fick i julklapp, Erik fick gå med Anton (syrrans sambo) istället. Var tydligen väldigt bra och roligt, så det var ju KUL.. Sen missa jag födelsedagsfest också, men det är sånt som man alltid kan ta igen. Men trist när man ligger i soffan i en tom lägenhet, haha. Men som tur var så hade vi packat upp allt från lådor innan jag blev sjuk, så vi var ändå "i ordning". Hyfsat i alla fall. Nu har det ju bara gått tre dagar sen jag blev frisk så vi har inte hunnit med någon större handling eller liknande, men tanken är att vi ska till Ge-kås imorgon samt köra en riktigt storhandling också, så det blir våran söndag. 

Vo har ju fått vila när jag vart sjuk, så han har haft ofrivillig vila i 2 veckor. Men nu är han riden 4/6 dagar denna veckan och ska ridas imorgon också. Så han ska väl komma igång snabbt, han har otroligt mycket energi i kroppen nu den gamle :) Kalle har Jennifer ridit lite denna veckan samt att jag red han idag, han var jätteduktig idag så han kommer nog också igång snabbt. Så han kommer förhoppningsvis ut på lite pay and jumps/tävlingar till våren, bara hans hjärna kommer ikapp.. 
 
Det nya jobbet känns bra, har ju endast vart där i 3 dagar totalt men alla är trevliga och det är ju egentligen det viktigaste. Känner ju några sen innan så det är alltid lite lättare då, men det kommer nog bli bra. Dessutom får jag välja mina arbetstider lite mer fritt nu, så min tanke är att börja mellan 6-7 på morgonen och så sluta runt 4 och kanske gå hem tidigare någon dag om jag ska rida två hästar osv. Men kan samla på mig flex vilket är en väldigt stor fördel för mig som har en tidskrävande hobby, då kan jag välja att jobba mer en dag medans jag kan gå hem tidigare en annan om det behövs. Det känns väldigt skönt tycker jag, gillar ansvar under frihet. 
 
Nej nu ska jag fixa mig lite för att hänga med lite vänner ikväll, ha en fin lördagskväll!
 
 
Detta mottot levde jag under när jag var sjuk ;) 
 

Kommentera här: