Julen över för denna gången

Ja då var julen helt över för denna gången, har haft en riktigt bra jul med nära & kära. Igår jobbade jag faktiskt men nu blir det inget mer jobb innan tenta + seminarium är gjort. Så mellandagarna kommer gå åt till plugg och sen blir det plugg mellan nyår och till tentan som är den 9onde. SÅ TRÅKIGT! Motivationen denna perioden är =0 typ, vet att det var så förra året vid denna tiden också, man vill bara ta det lugnt och mysa i soffan typ. Men är lika skönt när det väl är gjort ändå! 
Men det skönaste är att vi bara har en tenta och istället för tenta har vi seminarium på ett mega arbete vi gjort under den kursen. Inte riktigt klara med det än men ska sitta med det ikväll och försöka få färdigt det mesta! 

Nu ska jag strax ut och rida, Vo vilade under juldagarna. Alltså 3 dagar så han är så himla pigg nu, men snart ska han sättas igång rejält igen. Den 10onde januari kommer Katja, vår kiropraktor, och kollar igenom hela han inför tävlingssäsongsstarten. Känns skönt att få kollat dom så innan tycker jag!

Några bilder från Julafton och Juldagen!
 

Kommentera här: