Vo har rakats!!!

HEJ på er!
Igår blev Vo rakad, eftersom han inte kan rakas utan lugnande. Han blir TOTALT livrädd när vi sätter på klippmaskinen, så jobbigt. Men veterinären kunde komma ut igår på eftermiddagen och ge han lugnande så man får passa på när dom kan komma, eftersom vi måste vara två stycken också med två klippmaskiner så inte lugnandet hinner gå ur han. Så det är ett evigt planerande med Vosses klippning, men igår var han riktigt lugn. Vi har bomull i öronen nu med så det blev ännu bättre, så klippningen blev faktiskt helt ok. Eftersom han är kittlig och rädd för klipparen är vissa ställen lite svårare, så benen är ingen ide att ens försöka med. Det är typ lika med självmord, lite halv tråkigt då de blir väldigt håriga under vintern men får vara så så länge kroppen blir klippt. Men är nog bäste klippningen vi fått till på han, kunde till och med ta ljumskar, under magen och runt frambenen. Ett litet framsteg iaf, så nu ser han inte ut som en brunbjörn på kroppen i varje fall. Alltid något!!
Så igår vilade han då jag inte ville rida han efter han fått lugnande, men idag reds han på stubbåkrar med mamma & Annika. Han var faktiskt väldigt lugn och lyssnade fint på hjälperna. Imorgon blir de nog lite hoppning i paddocken.

Annars då? Livet lunkar på med skola & ridning, måste ta och börja plugga lite nu alltså. Tänkte faktiskt sitta lite imorgon när jag är ledig från skolan, men det är ju SÅ tråkigt att sätta igång alltså... Just do it!
På kvällen imorgon väntar kräftskiva med Handelsbanken, Erik har ju jobbat där i somras och lite nu under höst och ska väl fortsätta med de så han blev bjuden men respektive. Så vi tänkte åka dit en liten stund iaf, är typ 2 km från där jag bor så är inte så långt direkt! Så det blir nog trevligt förhoppningsvis!! Bara det eviga bekymret vad man ska ha på sig, haha!!
 
 
 
 

Kommentera här: