Ännu en ledig dag

Alltså det är såå skönt efter att vart i tenta bubblan att bara kunna göra vad man vill utan några måsten och hålla tider. Idag så har vår veterinären vart hos oss och kastererat Ludde & Kalle, det gick bra och dom skötte sig bra båda två. Var trötta efter bara, gosepojkarna! Var väl kanske inte det mysigaste jag sett dock, haha! 
Sen fick även Vo en liten spruta lugnande så nu är han nyklippt över hela kroppen utom ben & huvud, ville inte utama ödet och tycker inte det är världens undergång att det inte klipps heller faktiskt. Men hela kroppen är klippt så nu är han mer grå än brun och har en väldigt fin och glansig päls, skönt! 
 
När lugnandet gått ur kroppen på han så red jag ut en runda på han och han skötte sig riktigt bra, försökte inte dra tyglarna ur mina händer och lyssnade väldigt fint! Imon väntar lite markarbete + hopp och på söndag är det tävling i Borås, en 130 klass. 
Ikväll väntar en lugn kväll med Erik & ett gäng andra killar tror jag, vi ska nog kolla lite film & bara ha de allmänt gott! En bra fredagskväll!!!
 

Kommentera här: