Både bra & dåliga nyheter

Hej. Kan väl börja med den tråkiga nyheten och säga att min och Vos tävling imon är inställd & även nästkommande som var wild card till Falsterbo på Åby. Vi hade veterinär till han idag för hans öga har vart lite svullet & runnit mycket det senaste och även fått en vit strimma över ögat. Så vi ville kolla upp det innan tävlingen och det visa sig att han inte får starta och ska ha ögondropp, blodplasma & metacam. Sen är han känslig mot solljus så han får ha silvertejp + flughuva över ögat när han är ute! Therese, vår veterinär, trodde att han fått ett sår/blåmärke i ögat. Han kan ha fått det ifrån att han typ slått sig i boxen på något vis. Så i fem dagar ska han gå på behandlingen och sen är det förhoppningsvis bättre annars ska han ha mer ögonsalva & kanske vet check igen. Så himla tråkigt att missa tävlingar men det viktigaste är ju såklart att Vo mår bra och detta hade inte gått över av sig själv, utan behandlingen liksom. Så det är bara att ta det för vad det är! 

Men en bra nyhet då efter det tråkiga är att vi ska få en bebis. Oxane har blivit betäckt med corporal och idag var mamma nere med henne och ägget var befruktat så nu hoppas vi allt funkar som det ska! 

Så idag åkte jag & mamma till stan efter jobbet istället, köpte studentpresent till Erik och sen handla vi lite mat & fixa medicin till Vo. Så nu väntar en lugn kväll i soffan med Erik, gosigt!

Min favorit, allt för dig ❤️

Kommentera här: