Zipp hos veterinären

Ny vecka och det är påsklov för skolorna i Varberg, vilket betyder lugnare för oss och även en kortvecka eftersom vi är lediga på fredag (som alla andra)! Vi storstädar under lov men det är ju ändå annan städning och inte det gamla vanliga tråkiga... Även fast städning aldrig är kul.. 
Efter jobbet ställde jag in Zipp, Vo & banner för det blåser som fasen och regnar från och till. Dom andra fick mat ute men nu står alla inne och stallet är fixat! Vo fick vila idag pga vädret och för att jag inte hade någon att rida ut med och jag rider helst inte ut själv och speciellt inte när det blåser ute. Så han fick helt enkelt vila. 

Mamma och Jennifer är iväg med Zipp nu hos veterinären, han har vart svullen och halt sen förra veckan och gått på antibiotika. Men vi valde att även kolla upp hans senor då det är där han vart svullen och han brukar aldrig visa att han har ont så vi blev oroliga för han var väldigt hängig förra veckan och lite nu med! Så han ska ultraljudas idag och så får vi se vad dom säger, håller tummar och tår för att det inte är senorna. Är väldigt lång karenstid för det, hade vart så tråkigt för Jennifer! 

Kommentera här: